Delftenaar Kevin Visser kiest na FC Volendam voor AFC

Diverse spelers komen bij FC Volendam niet meer in aanmerking voor een contract en verkiezen een overgang naar een topamateurclub. Delftenaar Kevin Visser (foto) gaat spelen voor het in de Tweede Divisie uitkomende AFC uit Amsterdam.

Kevin Visser speelde in de jeugd bij Delfia, Vitesse Delft en DHC. Debuteerde in het eerste van Tonegido en stond bij ADO Den Haag vanaf het seizoen 2010-2011 tot medio 2013 onder contract. Na een periode Helmond Sport streek hij in Volendam neer sinds medio 2016 en speelde meer dan driehonderd duels in het betaalde voetbal waarvan 137 aan De Dijk in Volendam. Bij NHSport zegt Kevin Visser over zijn overgang: ,,Ik heb met best wel veel clubs gesproken en voor mezelf besloten om naar AFC te gaan. Ik heb geen zin meer om te spelen om plek tien tot twintig. Ik wil ergens om meespelen en het plezier in het profvoetbal is wel een beetje weg.”

Overstap FC Volendam-spelers

Ook het Quick Boys van trainer Edwin Grünholz kan de selectie uitbreiden met spelers van FC Volendam. Uit het vissersdorp komen over naar Nieuw Zuid Dyllandro Panka en Jim Beers. Plaatsgenoot vv Katwijk verwelkomt Robin Schulte.

Dion Vlak kiest voor Spakenburg en John Hilton draagt komend seizoen het shirt van Koninklijke HFC. Alle genoemde club komen uit in de Tweede Divisie, waarin ook Scheveningen weer actief zal zijn.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder