Remi Smeets wil doorgaan als voorzitter van Graaf Willem II/VAC

Graaf Willem II/VAC houdt op donderdag 7 juli haar Algemene Ledenvergadering op de Roggewoning. Voorzitter Remi Smeets (foto) is aftredend, maar stelt zich voor een nieuwe termijn beschikbaar.

Naast Smeets zijn ook Eppe Nieuwenhuis (vicevoorzitter), Toine Bouwman (bestuurslid activiteiten) aftredend en beschikbaar voor een nieuwe termijn. Zij worden door het bestuur weer kandidaat gesteld. Ook wordt Marc Kooistra (portefeuille meisjes-/vrouwenvoetbal) als nieuw bestuurslid voorgesteld. Hij volgt Erik Pijnacker Hordijk op, die terugtreedt uit het bestuur. Als nieuw bestuurslid – met als portefeuille materialen – is teven Ingela Mennema beschikbaar om toe te treden tot het bestuur van Graaf Willem II/VAC.

Kunstgras

Op deze ALV vraagt het bestuur aan de leden ook in te stemmen met het principebesluit voor een lening ten behoeve van een derde kunstgrasveld, onder voorwaarden van een gemeentelijke subsidieverlening en BOSA-subsidie én van garantstelling door het Waarborgfonds. Graaf Willem II/VAC blijft werken aan de up-grading van de accommodatie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder