SVO Buytenpark moet op zoek naar nieuwe jeugdvoorzitter

Deze week heeft Jörg van Capelleveen, voorzitter van de jeugdafdeling van SVO Buytenpark, aangegeven zijn taken bij de vereniging per direct neer te leggen.

Van Capelleveen is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de groei die de jeugd bij de vereniging heeft kunnen doormaken. Samen met het enthousiaste team waar hij deel van uit maakte, wist hij het jeugdvoetbal een prominente plaats te geven binnen de vereniging SVO Buytenpark. Dit heeft er onder meer toe geleid dat dit seizoen voor het eerst een ‘jeugdteam’ doorstroomt naar de senioren.

Inzet

Het bestuur van SVO Buytenpark is Jörg van Capelleveen dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren en respecteert zijn besluit. ,,We gaan ervoor zorgen dat de fundamenten van het jeugdvoetbal, die door Jörg vormgegeven zijn, voortgezet gaan worden. We zullen de opengevallen positie zo snel mogelijk trachten in te vullen met een kandidaat die de visie en missie van de vereniging verder uit gaat werken”, aldus het bestuur van de Zoetermeerse vereniging.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder