Hagenaar Jordy Wehrmann volgende speler voor ADO Den Haag

Volgens goed ingelichte kringen is de 23-jarige Jordy Wehrmann (foto) de volgende nieuwe speler van ADO Den Haag. Zijn komst van het Zwitserse F Luzern lijkt rond te zijn, al heeft ADO Den Haag het nog niet bevestigd. Naar verluidt tekent hij woensdag zijn contract.

Jordy Wehrmann speelde in de jeugd bij SVH en Feyenoord, waar hij in 2018 een contract tot medio 2021 tekende. In het seizoen 2018-2019 zat hij enkele wedstrijden bij het eerste elftal van Feyenoord op de bank, maar kwam niet in actie.

Debuut

Het seizoen daarna werd hij verhuurd aan FC Dordrecht, waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte. In de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 stond Wehrmann in de basis bij Feyenoord  in het duel tegen Sparta Rotterdam. In de rust werd hij, net als acht andere spelers gewisseld. Op 25 oktober 2020 maakte Wehrmann zijn officiële debuut voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, toen hij in de slotfase mocht invallen.

Zwitserland

In februari 2021 werd hij verhuurd aan FC Luzern waarmee hij de Zwitserse voetbalbeker won. Medio 2021 keerde hij terug bij Feyenoord, waarna hij na een korte tijd definitief een transfer maakte naar FC Luzern.

Vanaf komend seizoen draagt hij het shirt van ADO Den Haag en keert daarmee terug naar zijn geboorteplaats.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder