Zaalvoetbal: Mollo United nieuwe Haagse zaalvoetbalclub

Djurandy Swedo heeft veel werk verzet, maar het is gelukt om een nieuwe zaalvoetbalclub op te richten. Mollo United gaat met haar eerste team spelen in de eerste klasse.

Djurandy Swedo: ,,Wij starten de zaalvoetbalvereniging op met drie teams en willen dit in de toekomst uitbreiden. De namen van de eerste selectie zijn ook al bekend.”

Die groep bestaat uit: Shibi Rojer (Feyenoord futsal), Djurandy Swedo (Stanga), Christiaan Offerman (Stanga), Kailash Nandkoemarsing (FC Skillz), Joël Mayala (FC Skillz) en Soeradj Angoelal (zvv Den Haag).

Mollo United is een Haagse stichting die vol ambitie door middel van cultuur, sport en plezier samenhorigheid wil creëren en de jeugd wil inspireren. Mollo United heeft naast haar stichting ook haar eigen verenigingen en kledingmerk.

Vanuit de vereniging heeft Mollo United haar eigen zaal- en veldvoetbalteam. De zaalvereniging voetbalt wekelijks in de zaalcompetitie op het hoogst haalbare niveau vol passie en plezier. Het veldvoetbalteam reist in de zomerstopperiode om deel te nemen aan verschillende voetbaltoernooien en daar hun stempel te drukken. Dit team bestaat uit voetballende vrienden, die tijdens de zomerperiode hun liefde voor de bal en voor elkaar niet kunnen loslaten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder