Oefenvoetbal: TAC’90 in balans met Zwaluwen

||||||||

Op Sportpark De Verlichting speelde TAC’90 een oefenduel tegen Het Vlaardingse Zwaluwen. De Haagse ploeg, die het afgelopen seizoen afsloot met degradatie naar de eerste klasse, kwam vlak voor het eindsignaal op gelijke hoogte: 2-2.

Tekst: Roland van der Linden              |      Foto’s: Alex Pronk

In de eerste helft kwamen de bezoekers na achttien minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Op aangeven van Ethienne Orthela tekende Ukbe Arslan voor de openingstreffer. Met de 0-1 op het scorebord werd ook de rust bereikt.

Vier minuten na de doelwisseling kon Zwaluwen de score verdubbelen. Jazzy Adams stelde Gerson Pisas in staat om de 0-2 in de touwen te werken. In de 55e minuut scoorde TAC’90 de aansluitingstreffer. Uit een voorzet van Serhat Cakmak rondde Remy Barabas succesvol af: 1-2.

Het duel leek in een 1-2 nederlaag voor de Haagse ploeg te eindigen. Met nog een minuut op de klok kon de formatie van trainer Arie van der Padt alsnog de gelijkmaker produceren. De 2-2 eindstand kwam op naam van Mert Dogrusoz.