Aanvaller Evan Rottier tekent contract bij FC Eindhoven

Evan Rottier (foto) heeft donderdagochtend zijn handtekening gezet onder een contract bij FC Eindhoven. De aanvaller was sinds het begin van de voorbereiding op stage en blijft nu definitief bij de Blauwwitten, waar hij een contract voor één jaar tekende. De club heeft een optie op het contract te verlengen met één seizoen.

Evan Rottier begon zijn carrière bij Excelsior Maassluis en maakte op jonge leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In de Hofstad doorliep de aanvaller alle jeugdelftallen. Vorig seizoen kwam Rottier op huurbasis uit voor TOP Oss.

Goaltjesdief

,,Evan heeft ons deze voorbereiding weten te overtuigen van zijn kwaliteiten”, zegt Marc Scheepers, technisch manager van FC Eindhoven, op de clubsite. ,,Hij kwam hier aan het begin van de voorbereiding topfit binnen en heeft goede dingen laten zien tijdens de wedstrijden in de oefencampagne. Daarnaast kent onze trainer (Rob Penders – red.) hem al van zijn tijd bij ADO. Evan kan zich hier verder ontwikkelen tot een echte goaltjesdief.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder