ADO Den Haag neemt zondag afscheid van Kevin Jansen en Ruben Schaken

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADO Den Haag neemt zondag afscheid van Kevin Jansen en Ruben Schaken 215

Zondagmiddag, voorafgaand aan het duel tussen ADO Den Haag en Excelsior, kan het publiek afscheid nemen van Kevin Jansen (foto) en Ruben Schaken. Jansen vertrok deze zomer naar NEC, terwijl Schaken inmiddels een streep zette onder zijn loopbaan.

Kevin Jansen kwam in 2012 over van Excelsior naar ADO Den Haag. De middenvelder kwam in zijn eerste seizoen tot 31 competitiewedstrijden. Het seizoen 2013/2014 moest Jansen grotendeels toekijken vanwege een afgescheurde kruisband. Datzelfde overkwam hem ook in november vorig jaar. In het seizoen 2015/2016 was hij van grote waarde met vijf treffers in 28 wedstrijden. In totaal speelde Jansen 98 competitieduels en vier bekerwedstrijden in de hoofdmacht.


Ruben Schaken

Ruben Schaken kwam in 2015 over van Inter Bakoe uit Azerbeidzjan. Daarvoor was hij uitgekomen voor Cambuur Leeuwarden, BV Veendam, VVV Venlo en Feyenoord. Hij kwam ook tot zeven wedstrijden in het Nederlands elftal, waarin hij tweemaal het vijandelijke net vond. Bij ADO Den Haag kwam hij tot 54 wedstrijden in de Eredivisie en twee bekerduels.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top