ADO Den Haag op trainingskamp in Zeeland (1)

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADO Den Haag op trainingskamp in Zeeland (1) 309

ADO Den Haag vertrok vandaag naar het trainingskamp in het Zeeuwse Renesse. Ook vorig seizoen verbleef de Haagse BVO een week in Zeeland om zich daar voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen.

    |  Foto’s: Fred Wolters

Eerst stond er om tien uur nog een training op het programma in het eigen Cars Jeans Stadion. Ook Nassar el Khayati en Bjørn Johnsen maakten nu deel uit van de groep. Na de lunch vertrok het gezelschap richting Zeeland, waar de selectie van Fons Groenendijk weer haar intrek neemt in het hotel ‘De Zeeuwse Stromen’ in Renesse.

Op de eerste dag van het trainingskamp in Zeeland voegt een nieuwe proefspeler zich bij de groep: Gino van Kessel (25). De aanvaller zal tot en met zaterdag van de partij zijn. Hij staat momenteel onder contract bij Slavia Praag, maar de Tsjechische club laat hem een week in Nederland verblijven om zijn conditie verder op te bouwen. ADO Den Haag gaat op haar beurt Van Kessel nader bekijken. De 18-voudig international van Curaçao is een aanvaller en kan zowel op de flank als in het centrum spelen.

Van Kessel heeft een verleden bij AZ, Ajax, Almere City, AS Trencin, AC Arles, Lechia Gdansk en Oxford United.

Vanavond speelt ADO Den Haag haar eerste oefenduel in Zeeland. vv Goes is dan op haar complex gastheer van de Hagenaars. Dat duel vangt aan om 19.30 uur. Later vanavond een verslag van het duel.

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top