ADO Den Haag pakt met combinatieteam ruime winst op FC Oss

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op ADO Den Haag pakt met combinatieteam ruime winst op FC Oss 291

Een team bestaande uit enkele spelers uit de A-selectie aangevuld met voetballers van Jong ADO den Haag oefende donderdagmiddag in het Cars Jeans Stadion tegen FC Oss. ADO Den Haag won, vooral door drie treffers van Bjørn Johnsen (foto), met 4-1.

In het eerste bedrijf was er nog geen sprake van veel krachtsverschil. De thuisploeg kreeg wat mogelijkheden via Bjørn Johnsen en Mats van Kins (die onlangs zijn eerste contract tekende bij de club), maar het duurde toch tot vlak voor rust, eer de openingstreffer gescoord werd. Op aangeven van Donny Gorter scoorde Elson Hooi oog-in-oog met doelman Ronald Koeman, zoon van de oud-international: 1-0.

Hattrick

De tweede helft was vijf minuten uit toen Bjørn Johnsen een voorzet van Hooi tot doelpunt promoveerde: 2-0. Het antwoord van FC Oss kwam al binnen een minuut via Richard van der Venne, die doelman Indy Groothuizen het nakijken gaf: 2-1. Na dik een uur spelen scoorde Johnsen wederom en een kwartier voor tijd maakte de Noorse international zijn hattrick compleet: 4-1.

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top