ADO Den Haag-spelers in actie voor nationale team van hun land

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADO Den Haag-spelers in actie voor nationale team van hun land 170

Twee spelers van ADO Den Haag, Elson Hooi (foto) en Wilfried Kanon, trainen dezer dagen niet mee in het Cars Jeans Stadion. Zij hebben een uitnodiging ontvangen om voor hun nationale team uit te komen.

Elson Hooi maakt deel uit van de selectie van Curaçao, dat een oefeninterland speelt in en tegen Qatar. Die wedstrijd staat voor dinsdag 10 oktober op de rol. Hooi heeft er inmiddels tien interlands voor Curaçao opzitten. Afgelopen zomer bezorgde de aanvaller zijn land een prijs door in de finale van de Caribbean Cup tegen Jamaica twee keer te scoren (uitslag 2-1). Door die overwinning mocht Curaçao ook meedoen aan de Gold Cup, het kampioenschap van Noord- en Midden-Amerika. Na drie nederlagen werd Curaçao echter in de poulefase uitgeschakeld.

WK-kwalificatie

Wilfried Kanon behoort weer tot de selectie van Ivoorkust, dat op 6 oktober een WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Mali afwerkt. Ivoorkust is op dit moment koploper in Groep C in Afrika. Na vier wedstrijden zijn er zeven punten gepakt. Met nog twee duels te gaan is er een voorsprong van één punt op Marokko. Alleen de groepswinnaar ontvangt een ticket voor het WK.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top