ADO Den Haag zet Rob Ravestein en Robert Zwinkels ‘in het zonnetje’

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADO Den Haag zet Rob Ravestein en Robert Zwinkels ‘in het zonnetje’ 611

De dag na de eclatante zege op PEC Zwolle, stond er voor spelers en staf van ADO Den Haag een kerstontbijt klaar in het spelershome. Op die bijeenkomst werden materiaalman Rob Ravestein en keeper Robert Zwinkels in het zonnetje gezet.

Trainer Fons Groenendijk sprak de spelers toe en bedankte hen voor een bijzonder jaar. Technisch manager Jeffrey van As sprak vervolgens materiaalverzorger Rob Ravestein toe. Hij trad op 1 juli 2005 in dienst bij de club en werd in de tijd van André Wetzel van de jeugdopleiding overgeheveld naar het eerste elftal. Voor zijn inzet in die lange periode kreeg hij met zijn vrouw een mooi weekend aangeboden.

Voor Robert Zwinkels was er een andere reden om hem voor het voetlicht te halen. Eerder deze maand, thuis tegen Roda JC, stond hij voor de honderdste maal tussen de palen in een wedstrijd in de Eredivisie. Hij mocht een ingelijst shirt met het nummer honderd in ontvangst nemen.

De spelers genieten nu van de (korte) winterstop. Begin januari begint de training weer en staat er vanaf zes januari ook een trainingskamp op het programma in het Turkse Belek.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag)

Zoeken

Back to Top