ADVERTORIAL: ‘SportWash’ wast voor Quick Den Haag en SEV Leidschendam

Advertorials, Geen categorie, Nieuws Geen reacties op ADVERTORIAL: ‘SportWash’ wast voor Quick Den Haag en SEV Leidschendam 310

Het weekend van 5 September was de aftrap van de competitie voor het seizoen 2015/2016. Ook was dit weekend de aftrap voor SportWash. Als enige wasserij in Nederland houdt SportWash zich bezig met het wassen van voetbalkleding.

In de regio Haaglanden is SportWash actief bij zondag hoofdklasser Quick Den Haag en zaterdag tweedeklasser SEV uit Leidschendam. Bij Quick doet SportWash de was voor het eerste tot en met het derde elftal en bij SEV maakt een vriendenteam gebruik van de diensten van SportWash. Elke zaterdag en zondag komt SportWash met het busje langs om de kleding ‘vies’ op te halen om vervolgens weer voor de eerstvolgende wedstrijd schoon en fris aan te leveren. De dienst van SportWash bestaat uit het ophalen, professioneel wassen, professioneel drogen, vouwen en bezorgen van het voetbaltenue.

Het professioneel wassen van de voetbalkleding heeft als voordeel dat hardnekkige vlekken worden verwijderd en de clubkleuren geen kleurverlies leiden. Daarnaast is het professioneel drogen belangrijk voor de sponsoruiting. Deze blijft door speciale droogprogramma’s intact en komt volledig tot zijn recht. SportWash maakt gebruik van Electrolux Laundry Systems in combinatie met A-kwaliteit zeepmiddelen voor specifiek sportkleding, wat voor perfecte wasresultaten zorgt.

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van SportWash, dan kunt u zich elk moment aanmelden bij SportWash. Voor maar € 24,80 per speler hoeft u niet meer om te kijken naar de was van uw team en loopt u er elk weekend weer schoon en fris bij op de voetbalvelden.

De volgende verenigingen gingen u al voor: Quick, SEV, FC Rijnvogels, UVS, Avv Swift, HC & FC Victoria, SVMM (Maarn) en Magreb’90.

Bent u de volgende? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-14193132 of info@sportwash.nl

Zoeken

Back to Top