ADVERTORIAL: Win een seizoen de Lekker Bezig Teambox!

Geen categorie, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADVERTORIAL: Win een seizoen de Lekker Bezig Teambox! 414

De held van het veld word je niet zomaar! Om de top te halen moet je veel trainen, de juiste instelling, discipline en talent hebben. Gezonde voeding is minstens zo belangrijk. Zo kan gezond eten net die 3 procent verschil maken in een wedstrijd. Dat klinkt weinig, maar wanneer je daardoor net wel de gelijkmaker maakt en vervolgens de verlenging beter kunt volhouden, kan het de doorslag geven.

Ook fruit eten is belangrijk, helemaal voor kinderen. Daarom hebben Sligro en KNVB samen de Teambox ontwikkeld. De Teambox is een box met fruit speciaal voor de O8 tot en met O11 teams. Elk deelnemend team ontvangt bij elke thuiswedstrijd altijd twee boxen: één voor het eigen team en één voor de tegenstander. Sympathiek toch?

Tot en met 5 november maken 10 voetbalclubs kans om de rest van het seizoen de Teambox gratis te winnen. Wil je ook meedoen? Ga dan naar samenlekkerbezig.nl/teambox en meld jouw club aan. Verzamel zoveel mogelijk stemmen en wie weet is jouw club de rest van het seizoen Lekker Bezig! Daarnaast maak je elke week kans op individuele prijzen zoals kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal of een Oranje shirt.

Wil je meer weten over een verantwoorde kantine? Bezoek dan de website van Lekker Bezig. Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezondere kantine!

Zoeken

Back to Top