ADVERTORIAL: Gammax Gaming & Esports Center geopend in Scheveningen

|

Nederlandse gaming startup ‘Gammax’ heeft officieel de deuren geopend van het eerste Gaming & Esports Center op de Kurhausweg in Scheveningen. Het high-tech gamingcenter van twee verdiepingen en ruim 535 m2 zal dienen als dé ontmoetingsplek voor de gaming community in Scheveningen en de regio Den Haag.

Een sociale ontmoetingsplaats voor competitieve- en casual gamers en iedereen die kennis wil maken met de wondere wereld van gaming & esports. De beste en meest geavanceerde gaming hardware, consoles & accessoires voor ultiem gameplezier.

Gelegen op de Kurhausweg boven de McDonald’s en naast de Pathé bioscoop op de eerste en tweede verdieping krijgen bezoekers van het center de kans om voor hun plezier te spelen of te trainen zoals professionele esporters op ruim 70 eersteklas gaming-pc’s, randapparatuur en 25 gaming consoles, waaronder PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox. Het Gammax Gaming & Esports Center is bovendien uitgerust met verschillende tv’s en zitgedeeltes voor community-watch-party’s voor esportstoernooien en -evenementen, evenals informele events en challenges tussen Gammax-bezoekers.

Gammax wil de community een plek bieden om hun favoriete esportstitels te bekijken en populaire gametitels te spelen zoals Counter-Strike, League of Legends, Apex, Call of Duty, World of Warcraft, Dota 2, Fortnite, Overwatch, Valorant, Hearthstone, PUBG, Battlefield 2042, Mario Party, Rocket League, Fifa 22, Minecraft én nog veel meer games!

Merchandise & prizes

Gammax heeft naast het aanbod spellen ook leuke merchandise te koop van bekende merken, waaronder Pokémon, League of Legends, Nintendo, PlayStation, Tekken, Overwatch, G2 Esports en nog veel meer. Denk aan de coolste merchandise, limited edition hardware zoals headsets en gaming muizen en een breed assortiment aan lifestyle producten zoals caps, hoodies en backpacks.

Het gaming & esports center in Scheveningen is de eerste locatie van Gammax in Nederland en is ZEVEN dagen per week geopend. Ga voor de openingstijden en meer informatie naar www.gammax.nl.

Lees verder