Weer toe aan een bedrijfs- of jubileumfeest in Haaglanden?

We gaan eindelijk het langverwachte feest organiseren. Nu de meeste beperkende maatregelen van tafel zijn verheugen inwoners van Den Haag zich erop met hun dierbaren en vrienden een onvergetelijk feest mee te maken.

Niet alleen de plek of de datum zijn bepalend voor een feestelijke bijeenkomst ook is belangrijk hoeveel mensen er ontvangen kunnen worden en of dit op een veilige en aangename manier kan gebeuren. En wie hoopt er in Den Haag niet op dat ADO dit jaar toch weer een divisie hoger gaat spelen. Dat zal dan een onvergetelijk feest worden.

Voetbalclubs op elk niveau zijn weer blij dat er weer volop gevoetbald wordt. Hopelijk zijn er aan het eind van dit voetbalseizoen weer een groot aantal promotiefeesten te vieren voor zowel de vrouwen- als herenelftallen en niet te vergeten bij de jeugd.

De afgelopen twee jaar zijn er heel wat feesten met publiek of gasten niet doorgegaan.

Misschien had je al een zaal op het oog voor je trouwfeest of zilveren huwelijksfeest en zijn die niet doorgegaan. Het is dan nu de juiste tijd om weer alle voorbereidingen in gang te zetten om een onvergetelijk huwelijksfeest te organiseren. Hou je van groots met wel tweehonderd gasten of juist klein en intiem dan zal een zaal huren Den Haag altijd mogelijk zijn. Zoek je echt iets speciaals dan willen ze je bij Valk Exclusief in Hotel Den Haag Nootdorp graag ontvangen.

Thema

Vaak worden feesten rondom een bepaald thema gevierd. Heb je je geliefde in het stadion van ADO Den Haag ontmoet dan wil je een te huren feestzaal misschien wel in het geel en groen aankleden. Als je een huwelijksplanner in de arm neemt kan die in overleg met de trouwlocatie vast jullie geel-groene droom waarmaken.

Zakelijk

Het huren van een zaal hoeft niet alleen te maken te hebben met een particuliere feestelijkheden. Juist bedrijven en organisaties zijn geneigd om hun bedrijfsfeest of masterclass op een externe locatie en goed bereikbare locatie te organiseren. Zit je in het bestuur van een voetbalclub dan is het nog zo gek niet om al je scheids- en grensrechters te trakteren op een masterclass met bijvoorbeeld voormalig scheidsrechter Björn Kuipers. Wie weet heeft hij tegenwoordig wat tijd over om zijn visie en deskundigheid aan anderen over te brengen. Een zalen verhuur met optimale faciliteiten is dan meestal het eerste vereiste.

Faciliteiten

Wil je een vergadering, presentatie of masterclass organiseren dan wil je natuurlijk voor een zo optimaal mogelijke presentatie zorgen. In deze huidige tijd kun je dan niet meer zonder moderne video- en audio-apparatuur. Mocht Björn Kuipers ooit een masterclass in Den Haag willen geven dan zal hij zijn verhaal natuurlijk met veel beeldmateriaal willen omlijsten. Zo zal een spreker tijdens een vergadering willen dat hij of zij duidelijk te horen is voor alle aanwezigen in de zaal. In deze tijd wil een spreker niet meer bedrade microfoon door de zaal lopen. Het zijn niet alleen de scheidsrechters op het hoogste niveau die met een draadloze set door het veld lopen. Met een mooi videoscherm of een hoge resolutie beamer maak je alles perfect visueel zichtbaar voor alle deelnemers.

Lees verder