ADV: Sir Winston zoekt manager Music Entertainment Club in Rijswijk

Hallo horeca-tijger! Gedreven manager gezocht voor Sir Winston Music & Entertainment Club in Rijswijk. Ga jij voor het nachtleven? Wij zoeken jou!

Onze locatie is dé plek voor feesten en partijen. Als ‘hands on manager’ met ondernemersgeest en ervaring leid jij evenementen in goede banen en optimaliseer je de kracht van onze bedrijven. We hebben een mooie zaal met moderne snufjes op de eerste verdieping en op de begane grond Eetcafé de Halve Maan, beide versterken elkaar.

Als Horecamanager ben je verantwoordelijk voor goed georganiseerde partijen, leidinggeven aan je team, personeelsroosters opstellen, voorraad beheer, samen met het marketingteam acquisities uitvoeren en meer. Je bent gastvrij, representatief en flexibel.

Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie bij een dynamische organisatie en met leuke collega’s. Het salaris is tussen € 2.750,- en € 3.500,-. Gratis parkeergelegenheid voor je auto.

Zie jij jezelf als Horecamanager bij Sir Winston Club werken? Kom ons gezellige team versterken! Stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@sirwinston.nl

Via deze link kun je solliciteren.

Lees verder