Alvin van Reeuwijk winnaar 8e ronde Haaglanden Voetbal Poule

Haaglanden Voetbal Poule, Nieuws Geen reacties op Alvin van Reeuwijk winnaar 8e ronde Haaglanden Voetbal Poule 272

Eindelijk werd weer eens een ronde van de Haaglanden Voetbal Poule volledig uitgespeeld. In de afgelopen vijf speelrondes was er steeds een duel wat om de een af andere reden niet doorging. Alvin van Reeuwijk eiste de zege in deze 8e speelronde voor zicht op.

Twee deelnemers staken er in de 8e ronde echt boven uit. Farid van Baarle moest genoegen nemen met de tweede plaats met 9,5 punt. Van Baarle plaatste zijn kroon terecht op de zege van Den Hoorn op BMT maar voorspelde 4 duels verkeerd waaronder de zege van RKAVV op Alphense Boys.

Ook winnaar Alvin van Reeuwijk zette zijn kroon goed. De 0-3 overwinning van Verburch op Duindorp sv leverde een extra 1½ punt op. Van Reeuwijk hield de schade beperkt tot 3 foute voorspellingen en scoorde daardoor een keurige 10,5 punt. De winnaar van deze ronde ontvangt weer een boekenpakket samengesteld door Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club.


In het klassement heeft Danny Koning nog steeds ruim de leiding ondanks een bescheiden score van drie punten in de 8e ronde. Eddy Vermeer en Edwin Bakker waren ook geen hoogvliegers in de afgelopen ronde. Vermeer haalde maar 2 punten en Bakker verdiende 4 punten. Voormalig koploper Andrew Westenbroek maakte wel een inhaalslag met 6,5 punt en staat nu met Gerard Omhof op een gedeelde vierde positie.

Wil je als club of bedrijf zelf een poule organiseren ga dan naar de site van Koning Sport. https://www.koningsport.nl/poule-organiseren/item42 .

Het organiseren van een poule is eenvoudig en kost dus weinig tijd om te organiseren. De keuze in welke wedstrijden je wilt gebruiken is vrij. Het platform is geschikt voor allerlei sporten of een mix van sporten. Deelnemers kunnen meedoen via mobiel, IPad, laptop of desktop.

 

Zoeken

Back to Top