Ambitieuze trainers gezocht!

Vacatures Geen reacties op Ambitieuze trainers gezocht! 156

UVS heeft zichzelf voor komend seizoen als ambitie gesteld om ook de niet-selectie elftallen te voorzien van een trainer. Wij hebben inmiddels een groot aantal geschikte trainers gevonden maar voor meerdere niet-selectieteams zijn wij nog op zoek naar enthousiaste trainers.

Ben jij een gemotiveerde trainer die het belangrijk vindt om kinderen te helpen op een hoger niveau te laten voetballen? Ben jij iemand die flexibel is en kan omgaan met de alledaagse dingen die bij het voetbal komen kijken? Vind jij het leuk om 2x per week kinderen een leuke en leerzame training te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar trainers voor diverse leeftijdscategorieën (JO-12 en JO-13).

Ben je enthousiast en sta jij open te leren van onze huidige trainers en wil je graag meebouwen aan de voetbalontwikkeling binnen UVS, laat dan je interesse weten op secretariaat.uvs@ziggo.nl
Voor meer informatie omtrent de inhoud van de vacature kan contact worden opgenomen met Ties de Ruijsscher, Hoofd Opleiding Onderbouw (06-24995485) of Henk Buyn, Hoofd Opleiding Bovenbouw (06-20656471).

Zoeken

Back to Top