Beker: Verschil tussen hoofdklasser SJC en Full Speed te groot

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Beker: Verschil tussen hoofdklasser SJC en Full Speed te groot 948

Full Speed, dat in derde klasse geen potten kan breken, hield de schade beperkt tegen SJC. De Noordwijkers, die koploper zijn in de Hoofdklasse A, waren met 4-1 te sterk voor de Delftse formatie van trainer Richard Langeveld (foto).

Op het Gemeentelijk Sportpark aan de Lageweg kwam SJC als een wervelwind uit de startblokken. Binnen een minuut had Timo Ruigrok de bal al in het Delftse doel liggen. Voor de formatie van Sjaak Polak zorgde Tom Duindam vervolgens in de negende minuut al voor een 2-0 voorsprong.

Strafschop

Een neergehaalde doorgebroken speler leverde het team van Richard Langeveld een strafschop op. Danny Hoogendoorn zag zijn inzet niet in eerste instantie tegen de touwen verdwijnen, maar was in de rebound alsnog trefzeker (2-1). De thuisploeg kwam vlak voor rust op 3-1. Een speler van Full Speed lag geblesseerd op de grond, maar het spel ging door. Tom Duindam schoot de 3-1 ruststand binnen. Van Delftse zijde was er commentaar op het laten doorspelen aan het adres van de scheidsrechter. Trainer Langeveld mocht achter de afrastering plaats nemen en Thomas Sihombing ontving zijn tweede gele kaart.

Tien man

Met tien man hield Full Speed knap stand in de tweede helft. De bezoekers kregen alleen een terechte strafschop tegen. Abbas al Tamimy benutte de geboden kans en zorgde voor een 4-1 eindstand. Het bekeravontuur voor Full Speed hield op in deze ronde.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top