Veel belangsteling voor reünie van HVC’10

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Veel belangsteling voor reünie van HVC’10 74

Zaterdag aanstaande houdt HVC’10 een reünie voor alle voetballers en voetbalsters die ooit hebben gespeeld voor vv Hoek van Holland, Hoekse Boys of HVC’10. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen HVC’10 en DSO zijn zij van harte welkom op sportpark De Rondgang.

Al meer dan 150 (oud-)spelers en speelsters hebben zich aangemeld. Medeorganisator Ron van Kampen op de website van de club over het programma: ,,Vanaf twaalf uur verwachten we iedereen op het sportpark, waarna voorzitter Arjen van der Lugt om half één iedereen welkom zal heten. Daarna volgt een lunch, waarbij herinneringen met elkaar opgehaald kunnen worden. Uiteraard gaan we daarna met z’n allen het eerste elftal aanmoedigen tegen DSO. Na de wedstrijd volgt nog een gezellige borrel om verder bij en na te praten.”

In 1917 werd vv Hoek van Holland opgericht. De club kwam uit in het zondagvoetbal. Hoekse Boys volgde in 1950 en kwam uit op de zaterdag. In 2010 werden beide verenigingen samengevoegd tot HVC’10, dat nu op zaterdag speelt, met het eerste elftal in de tweede klasse.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top