Beltona Cup: Scheveningen O21 eenvoudig langs REMO O21

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Beltona Cup: Scheveningen O21 eenvoudig langs REMO O21 251

In het Haaglanden Voetbal Toernooi voor O21-teams, die spelen om de Beltona Cup,  kwam Scheveningen eenvoudig een ronde verder ten koste van REMO. Na DHC O21 en Forum Sport O21 zijn de Houtrust-bewoners het derde team dat zich plaatst voor de halve finale. Alleen het duel tussen HBS en Quick staat volgende week dinsdag nog op het programma.

Scheveningen en REMO maakten er een doelpuntrijk duel van. In de eerste helft kon REMO de schade nog beperkt houden. Het duurde tot halverwege de eerste helft voordat het eerste doelpunt viel. Johan Knoester opende de score voor de thuisploeg. Acht minuten later schoot Ahmed el Mokadmi Scheveningen naar een 2-0 voorsprong.

Verrassend

Na de rust kwam REMO goed uit de startblokken. Binnen zeven minuten had Mohamed Ben Ouaïssam met twee treffers de stand verrassend gelijk getrokken. Scheveningen nam daarna de controle weer over en liet deze niet meer los. Emre Kilicarslan bracht in de 58e minuut de 3-2 op het bord en voegde daar zes minuten later nog een doelpunt aan toe. In het laatste kwartier werd REMO totaal onder de voet gelopen. Mohamed Lamsellak (3x), Jayand Raghosing en Emre Kilicarslan schoten Scheveningen naar een monsterscore (9-2) in de Beltona Cup.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top