Boeken Jan Linkerhof en Pierre van Zinnen zeer succesvol

Nieuws 1 reactie op Boeken Jan Linkerhof en Pierre van Zinnen zeer succesvol 514

De Nederlandse Sportboeken Club specialiseert zich mede in het uitgeven van boeken voor een kleinere markt. Bijvoorbeeld de autobiografie van DUNO-trainer Jan Linkerhof (‘Vertel mij wat’) en zijn Delftse collegatrainer in ruste Pierre van Zinnen (‘De lachende trainer’).

Chris Willemsen, binnen de NSC onder meer verantwoordelijk voor concept en creatie: ,,We mikken met dergelijke boeken inderdaad op een kleiner publiek. Niet iedereen in Nederland kent Linkerhof en Van Zinnen. Desondanks zijn de boeken behoorlijk succesvol, mensen beginnen te begrijpen dat je geen Van der Gijp of Kieft hoeft te heten om mooie verhalen te vertellen.”

Betekent dit dat de NSC doorgaat met het uitgeven van biografieën van regionale spelers en trainers? Willemsen: ,,Absoluut! Er hebben zich al diverse trainers gemeld die graag hun verhalen kwijt willen, of liever: die hun avonturen kwijt willen in een boek. Wij nemen dat zeer serieus. De voetbalgeschiedenis in onze regio is interessant en moet in veel meer boeken bewaard blijven. Jullie gaan nog van ons horen!”

De boeken van Jan Linkerhof, Pierre van Zinnen en andere titels van de Nederlandse Sportboeken Club zijn inmiddels in heel Nederland te verkrijgen. Bestellen kan ook via Bol.com, maar uiteraard ook via de website van de NSC (www.nederlandsesportboekenclub.nl) en Haaglanden Voetbal via deze LINK.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top