BS Scheveningen in bekerfinale onderuit tegen BS Rotterdam

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op BS Scheveningen in bekerfinale onderuit tegen BS Rotterdam 449

De voetballers van BeachSoccer Scheveningen zijn er zondag niet in geslaagd de nationale beker te winnen. In Schiedam werden zij aan de Maasboulevard verslagen door BS Rotterdam.

In de poulefase wist BS Rotterdam haar eerste duel van BS Lansingerland te winnen. Die ploeg werd uiteindelijk op doelsaldo uitgeschakeld. In de halve finale won BS Rotterdam van BS Emmen

BS Scheveningen startte in de poulefase met een 5-3 winst op Bergen op Zoom door treffers van Jeffrey Rutten (foto), Yourie Riepe, Jeroen Barnas, Lody Dijkhuizen en Patrick Batist. Daarna werd verloren van BS Katwijk met 4-5, ondanks doelpunten van Jeroen Barnas, Donny van Oijen en tweemaal Jeffrey Rutten.

Omdat vervolgens BS Bergen op Zoom te sterk was voor BS Katwijk, kon het beach soccer-team van Scheveningen toch door naar de halve finale als winnaar van de poule. Hierin werd  Dutch Scorpions met 5-1 geklopt. Voor de doelpunten in dit duel waren Barnas (2x), Rutten (2x) en Batist verantwoordelijk.

Finale

In de finale nam BS Rotterdam aanvankelijk een 0-3 voorsprong. BS Scheveningen kwam sterk terug door drie treffers van Jeffrey Rutten, maar de Rotterdammers pakten toch nipt de winst. Voor BS Rotterdam scoorden in de finale Diego Liefden (2x) en Jeffrey Duijnstee (2x).

De selectie van BS Scheveningen bestond uit de volgende spelers: Bas Swillens (k), Erkan Oral (k), Dennis Lubout, Patrick Batist, Lody Dijkhuizen, Jeroen Barnas, Youri Riepe, Glenn Plum, Jeffrey Rutten en Donny van Oijen.

© Haaglanden Voetbal

.

Zoeken

Back to Top