Businessclub sv Nootdorp houdt jaarlijkse BBQ-bijeenkomst voor leden en selectie

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Businessclub sv Nootdorp houdt jaarlijkse BBQ-bijeenkomst voor leden en selectie 327

De VVSV, de businessclub van sv Nootdorp had donderdagavond weer haar jaarlijkse BBQ, gecombineerd met de uitreiking van het eerste exemplaar van de presentatiegids 2017-2018.

Na de openingswoorden van VVSV-voorzitter Sjaak Koolen, waarin hij de nieuwe VVSV-leden en sympathisanten verwelkomde en kort even terugblikte op de prestaties van het afgelopen jaar van het eerste en tweede team van sv Nootdorp. Het tweede team promoveerde naar de reserve eerste klasse en het eerste team promoveerde in de nacompetitie naar de Hoofdklasse waar het ondertussen drie punten heeft verzameld uit drie wedstrijden.

Na het openingswoord was het tijd voor het BBQ-buffet. Omdat de Oktoberfesten in Duitsland van start zijn gegaan, was het thema bij de BBQ “Bier, Würst und Sauerkraut”. De BBQ werd voortreffelijk verzorgd door BBQ-specialist De Visser. Onder het genot van een echt “Duits” biertje werden er tussen de VVSV-leden onderling leuke netwerkcontacten gelegd. Het hapje was in goede handen bij de bakkers van de ‘Würsten und Sauerkraut”.

Nadat de grootste honger gestild was nam sv Nootdorp-bestuurslid Business Frans ter Linden de microfoon en overhandigde vol trots het eerste exemplaar van de 20e jaargang van de presentatiegids aan preses Ruud Quik. Quik was hier zeer vereerd mee en bedankte alle vrijwilligers die zich hadden ingespannen om deze gids weer tot stand te laten komen. Binnenkort valt de presentatiegids 2017-2018 in geheel Nootdorp op de deurmat.

Als toetje van de BBQ was er Apfelstrudel mit Vanille und Eis. Tijdens de BBQ op het terras werd op het hoofdveld een bekerwedstrijd gespeeld tussen sv Nootdorp JO15-1 en Blauw Zwart JO15-1. De ploeg uit Wassenaar ging er met een 1-4 winst vandoor.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top