Concordia begroet twee nieuwe spelers voor volgend seizoen

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Concordia begroet twee nieuwe spelers voor volgend seizoen 501

Voor volgend seizoen begroet de nieuwe trainer van Concordia, Laurens Sandell (foto), twee spelers deie overschrijving aanvragen. Ener Nikocevic van sv Nootdorp en Lemar Bavelaar van RKDEO zullen de overstap maken naar ‘de Bras’.

,,Wanneer er jongens zijn die zich willen aansluiten bij een selectie zullen ze zich net als elke andere speler moeten bewijzen. De echte wil hebben en laten zien dat je elke week traint in het verbeteren van jezelf en het team”, aldus Sandell.

Organisatie

De twee nieuwe spelers hebben contact gezocht met de komende hoofdtrainer Sandell. Hij: ,,Ik begrijp goed waarom er spelers zich aanmelden bij Concordia. De organisatie staat goed bij zowel senioren als jeugd. Bij de jeugd heeft elke leeftijdscategorie een gediplomeerde hoofdtrainer. Daarnaast wordt er ook extra aandacht gegeven op het sociale vlak. Iets wat vaak een ondergeschoven kindje is bij veel clubs.”

Jeugd

Concordia zal volgend jaar ook goede kwalitatieve impulsen krijgen vanuit eigen jeugd. Hierdoor zal de concurrentie stijgen en hoopt de komende hoofdtrainer het goede werk van onder meer de jeugdopleiding en huidige staf voort te zetten.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top