Corné van Doorn: ,,Blij met komst van Baris Sahin, maar hij moet eerst fit worden”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Corné van Doorn: ,,Blij met komst van Baris Sahin, maar hij moet eerst fit worden” 1020

Als alles meezit, kan zaterdag tweedeklasser SVC’08 binnenkort beschikken over een extra aanvaller voor de ploeg. ,,Wij zijn tijdens en na de voorbereiding toch een aantal spitsen kwijt geraakt door uiteenlopende redenen, dus zijn wij sowieso blij met zijn komst”, laat trainer Corné van Doorn (foto) weten.

Baris Sahin mogelijk van Graaf Willem II/VAC naar SVC’08. Het balletje ging redelijk eenvoudig rollen. SVC’08-trainer Corné van Doorn: ,,Baris heeft mij gebeld. Ik ken hem nog van de periode dat ik bij HBS heb gewerkt en hij heeft nog steeds contact met Evert van der Laan de Vries (speler SVC’08 – red.), die hij kent uit zijn VUC-periode. In het gesprek gaf hij aan dat hij vanwege zijn voetbalschool niet meer op zondag kan voetballen en graag naar een zaterdagvereniging wilde overschrijven.”


Baris Sahin

Tussentijds overschrijven ligt vaak moeilijk bij de KNVB. Van Doorn: ,,Op dit moment is alles in gang gezet om het één en ander te regelen. Baris heeft geen bindende wedstrijd gespeeld dit seizoen en is te druk met zijn voetbalschool om op zondag te kunnen voetballen. Ik kan me niet voorstellend dat dit problemen gaat geven bij de KNVB.”

Blessure

,,Maar”, laat Corné van Doorn erop volgen, ,,op dit moment is hij nog herstellende van een blessure, waarin wij hem zoveel mogelijk gaan begeleiden, zodat hij zo snel mogelijk fit kan worden om weer te kunnen gaan spelen.”

Versterking

De SVC’08-trainer ziet in Baris Sahin een versterking voor zijn aanval. ,,Vergeet niet dat wij tijdens en na de voorbereiding toch een aantal spitsen zijn kwijt geraakt door uiteenlopende redenen, dus zijn wij sowieso blij met zijn komst.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top