Delftse Beloftencompetitie (16/23): Laakkwartier na winst koploper in poule A

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Delftse Beloftencompetitie (16/23): Laakkwartier na winst koploper in poule A 644

In poule A was er winst voor Schipluiden en Laakkwartier. Beide clubs pakten de overwinning op eigen veld. Laakkwartier staat nu bovenaan in deze poule, gevolgd door Schipluiden dat twee punten minder heeft.

Schipluiden liet Wilhelmus huiswaarts keren met een 2-0 nederlaag op zak, terwijl Laakkwartier nipt met 2-0 te sterk was voor sv Den Hoorn. Pas laat in de eerste helft zette Appie Azouagh de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. De bezoekers verzuimden daarna op gelijke hoogte te komen door een strafschop te missen, die door doelman Sandro Veugelers (foto) werd gestopt.

Antwoord

Via een treffer uit buitenspelpositie kwam, sv Den Hoorn toch langszij, maar de vreugde duurde niet lang, want Laakkwartier had snel haar antwoord klaar. Bilal Aydin scoorde met een fraaie lob de 2-1. Daarna moest de thuisploeg met tien man verder, nadat doelman Veugelers rood had gekregen bij een botsing op de rand van het strafschopgebied.

Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker, maar Laakkwartier had – met tien man – toch nog het laatste woord via Anouar Attal Haoui: 3-2. Laakkwartier gaat door deze overwinning op kop in poule A.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top