Dick Boereboom: ,,Wij spelen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Smitshoek”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Dick Boereboom: ,,Wij spelen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Smitshoek” 839

sv Nootdorp maakt geen gebruik van de mogelijkheid om ook uitstel aan te vragen voor het thuisduel van aanstaande zaterdag tegen Smitshoek. De ploeg van trainer Dick Boereboom (foto) komt om half drie in actie tegen de equipe uit Barendrecht, die reeds veilig is.

De KNVB stelde woensdag het duel van zaterdag tussen AFC en FC Rijnvogels uit in verband met het overlijden van AFC-bestuurslid Peter Dekkers. Zijn zoon speelt bovendien in het eerste zaterdagteam van de Amsterdammers.

Zelfde tijd

Omdat op de laatste twee speeldagen alle duels op hetzelfde tijdstip gespeeld moeten worden, kwam er een probleem bij voor de competitieplanner van de KNVB. De voetbalbond stelde alle clubs die direct betrokken zijn in relatie tot de nacompetitie Hoofdklasse / 1e klasse (Rijsoord, thuis tegen De Jodan Boys, RVVH, uit tegen SteDoCo en sv Nootdorp, thuis tegen Smitshoek ook in de gelegenheid uitstel aan te vragen.

Belangrijk

De clubs moesten woensdag voor 20.00 uur aan de KNVB hun standpunt laten weten. Sv Nootdorp heeft besloten geen uitstel aan te vragen en het duel tegen Smitshoek normaal zaterdag af te werken.
Voor sv Nootdorp een belangrijke wedstrijd. Bij winst stelt de ploeg van Boereboom weer een ticket voor volgend seizoen in de Hoofdklasse veilig.

© Haaglanden Voetbal

 

   

Zoeken

Back to Top