Doelman Wesley Storm speelt komende zomer voor Cincinnati Dutch Lions

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Doelman Wesley Storm speelt komende zomer voor Cincinnati Dutch Lions 612

Doelman Wesley Storm (foto), nu FC Lisse en voorheen Laakkwartier, zal van begin mei tot en met half juli gaan spelen voor Cincinnati Dutch Lions in Amerika. Storm hoopt in die periode in Amerika een contract af te dwingen.

Wesley Storm: ,,Ik ben via Kingstalent (een organisatie voor collegevoetbal in Amerika) in contact gekomen met Erik Tammer. Collegevoetbal was voor mij niet weggelegd omdat je daarvoor tot maximaal één jaar geleden een opleiding gevolgd moeten hebben en dat is bij mij niet het geval. Cincinnati speelt in de PDL in de VS en dat heeft verder niets met collegevoetbal te maken en is gewoon een club. Erik Tammer doet de scouting voor die club en is bij mij een wedstrijd komen kijken en dat beviel hem. Toen zijn we gaan kijken of we beiden met elkaar door wilden en daar hoefde zowel ik als de club niet lang over na te denken.”

Ontwikkelen

,,In de 2,5 maand dat ik daar ben, speel ik twintig wedstrijden en heb ik tijd om een profcontract in de MLS of wellicht ergens anders af te dwingen”, gaat Storm verder. ,,Ik verwacht veel wedstrijden te spelen en me vooral verder te ontwikkelen en om natuurlijk beter te worden. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om waar dan ook een profcontract af te dwingen. Zo niet dan sluit ik gewoon weer half juli bij FC Lisse aan. Ik teken een contract voor die 2,5 maand waarin shared-housing met teamgenoten zit en mogelijkheden tot een auto. Verder helpen ze je ook financieel.”

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top