DSVP viert haar 70e verjaardag

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op DSVP viert haar 70e verjaardag 118

Op 30 juni 2018 bestaat DSVP 70 jaar. Opgericht in het CJMV-gebouw aan de Kerkweg door Ds. Van Dam, de eerste wedstrijden spelend aan de Boezemweg op het weiland van boer Hofman waar elke zaterdagochtend het vee van het land verdreven moest worden, gehuisvest in een houten kantine met ‘kleedkamers’en ‘stromend’ water. Allemaal nostalgie.

Ook de verhuizing van de Boezemweg naar de Groene Wijdte, de bouw van de kantine, tribune en sporthal die allemaal met veel zelfwerkzaamheid zijn gerealiseerd. De promotiereeks van de vierde naar de toen hoogst haalbare eerste klasse waarbij de nog steeds bestaande ongeslagen reeks van 67 wedstrijden in de KNVB-boeken staat. Dat alles onder leiding van Dick Advocaat, die bij DSVP als trainer is begonnen.

Dorpentoernooi

Op 23 augustus (19.00 uur) en 25 augustus (17.00 uur) wordt het dorpentoernooi bij DSVP gehouden, waar de standaardmannenteams van sv Nootdorp, RKDEO, OLIVEO en DSVP aan deelnemen.

Jeugdactiviteiten en reünie

Op 25 augustus wordt in de ochtend aandacht aan de jeugd besteed en in de middag (15.00 uur) is er een reünie voor leden en oud-leden. Er zijn nog steeds leden die vanaf het eerste uur lid van DSVP zijn en het zou mooi zijn als velen naar DSVP komen om elkaar weer te ontmoeten. Aanmelden kan op: reuniedsvp70jaar@gmail.com. Of telefoonnummer 06-24652847.

Na afloop van het toernooi is er een BBQ met muzikale omlijsting.

© Haaglanden Voetbal

 

   

Zoeken

Back to Top