DUNO en GSC ESDO spelen donderdag restant uit

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op DUNO en GSC ESDO spelen donderdag restant uit 358

Het restant van het eerder gestaakte duel in de zaterdag vierde klasse D tussen DUNO en GSC ESDO (32 minuten) wordt donderdagavond – aanvang 20.00 uur – uitgespeeld, te beginnen met een stand van 1-1.

DUNO start het restant met elf spelers, GSC ESDO met tien. Bij de bezoekers mag A.Amheye niet meer meedoen als gevolg van een rode kaart die hij eerder in het duel voorgehouden kreeg. Eerder deed de tuchtcommissie uitspraak naar aanleiding van het staken van de wedstrijd. GSC ESDO kreeg drie punten in mindering en een boete van vierhonderd euro.

Belang

Het duel is nog van belang bovenin. sv Loosduinen is koploper met 45 uit 20. sv Houtwijk staat tweede met 43 uit 21, HVV hercules derde met 42 uit 21 en DUNO vierde met 41 uit 19. GSC ESDO staat vijfde, met 39 uit 20 door de straf van drie punten in mindering. Mocht DUNO er dus in slagen in het restant de tussenstand van 1-1 in haar voordeel te beslissen, dan kan de ploeg van trainer Benjamin van der Zwan (foto) lijstaanvoerder sv Loosduinen naderen tot op één punt.

© Haaglanden Voetbal

 

   

Zoeken

Back to Top