DUNO vrouwen maken nieuwe start! Doe jij mee? Meld je aan

diversen Geen reacties op DUNO vrouwen maken nieuwe start! Doe jij mee? Meld je aan 73

Het was een enerverend seizoen voor onze vrouwenafdeling. Terugblikkend: De vrouwen van DUNO hebben alles bij elkaar enerverende SEIZOENEN achter de rug. Van goede zaken tot minder goede zaken binnen DUNO. Van kampioenschappen tot: totaal-niet-bezig-zijn met voetballen. Bij kampioenschappen zie je dat iedereen mee wil doen en men ontzettend blij is. Zeker als zaken goed gaan. Als zaken minder gaan (zoals het nu bijna afgelopen seizoen) is de animo minder.

Trainen, inzet, mentaliteit, alles wordt uitvergroot en veelal minder goed. Helemaal als speelsters wegblijven. Of: de manier van omgang met elkaar. Zeker na vele malen vragen en praten hierover. Al met al geen zaken die je kunt gebruiken om iets nieuws op te bouwen. Alle welwillende en goede DUNO-vrouwen niet vergetend!

Om dit te doorbreken heeft de staf van de DUNO-vrouwen een aantal malen met hoofdbestuur gesproken. Hierdoor is er nu voor gekozen om met een vernieuwde vrouwenafdeling te beginnen. Daarin worden duidelijke afspraken gemaakt omtrent trainen, wedstrijden spelen, mee elpen aan activiteiten rondom de club enzovoorts. Als je hieraan wilt meedoen, dan ben je meer dan welkom!

DUNO zoekt jonge talentvolle meiden die zowel prestatief als met plezier willen spelen. En willen meehelpen opbouwen. Ook zoeken wij ervaren speelsters die een voorbeeld willen zijn voor onze jonge talentvolle speelsters. Met onze nieuwe opzet willen wij de vrouwenafdeling verder laten groeien komende jaren. DUNO heeft de mogelijkheden om dit te doen.

NIEUWE AANMELDINGEN

In de afgelopen periode hebben we veel nieuwe aanmeldingen gekregen. Vanaf januari 2018 tot aan nu trainen zij mee bij DUNO. Het gaat om meer dan twintig nieuwe DUNO-gezichten. Wij (Ramsay, Jeffrey,Ton en Olton) zullen er alles aan doen zodat we met tenminste twee vernieuwde teams het komend seizoen aan de slag kunnen. Met behulp van onze mogelijke nieuwe trainer gaan we nog tot in de week van en/of na 15 juni blijven trainen om meer nieuwe speelsters te mogen verwelkomen bij DUNO.

Heb je interesse of ken je iemand die bij DUNO-vrouwen wil meedoen, dan kun je je melden bij Ramsay van Rhijn: 06 3096 3618 of mail rvan_rhijn@hotmail.com

Met nieuw elan, van harte welkom!

Namens het bestuur en de vrouwenafdeling,

Ramsay, Jeffrey,Ton en Olton

 

Zoeken

Back to Top