DVV Delft huldigt Marvin van Hek voor zijn 250ste wedstrijd

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op DVV Delft huldigt Marvin van Hek voor zijn 250ste wedstrijd 453

DVV Delft zal zondag aanstaande, voorafgaande aan het duel van het eerste elftal tegen VELO, haar speler Marvin van Hek (foto) huldigen voor het al eerder spelen van zijn 250ste competitiewedstrijd in de hoofdmacht. Dat gebeurde onlangs tegen Olympia.

Marvin van Hek, ‘een jongen van de club’, werd op zijn achtste geboortejaar lid op 1 september 1992 en speelde op zijn achttiende, in het seizoen 2001-2002, de eerste van vier wedstrijden in dat seizoen in het eerste van DVV Delft, toen onder trainer Richard Middelkoop.

Blessuregevoelig

Doordat Van Hek nogal blessuregevoelig werd, moest hij nogal wat wedstrijden tussentijds missen waardoor het tot aan het seizoen 2017-2018 geduurd heeft voordat hij 250 officiële competitiewedstrijden erop had zitten. In totaal scoorde hij zes keer, maar was en is nog steeds een voortreffelijk “waterdrager” op het middenveld.

Feesten

Ook was en is Marvin van Hek één van de belangrijke personen in de binnen- en buitenfeesten van de voetbalvereniging Delft, die jaarlijks heel veel bezoekers trekken en waarvan de buitenfeesten nu even op een laag pitje staan, vanwege klachten uit de verzetstrijdersbuurt in Delft. ,,Maar Marvin van Hek kennende zal hij niet eerder rusten, dan dat ook deze feesten weer georganiseerd kunnen worden”, als een woordvoerder van de club.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top