Edwin Grünholz (Westlandia): ,,We willen ook graag een keer meedoen in het grote bekertoernooi”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Edwin Grünholz (Westlandia): ,,We willen ook graag een keer meedoen in het grote bekertoernooi” 515

De zondagformatie van Westlandia treft in de eerste kwalificatieronde van het TOTO Beker-toernooi JOS Watergraafsmeer uit. Trainer Edwin Grünholz (foto) zou graag met zijn team een keer doordringen tot het grote bekertoernooi.

JOS Watergraafsmeer is geen onbekende voor Grünholz. Hij: ,,Ik ken de tegenstander vanuit mijn periode in de hoofdklasse. JOS is een tegenstander waar wij van zouden moeten kunnen winnen. Ik verwacht dat SteDoCo doorgaat en dat zou dan – als wij zelf winnen – de volgende tegenstander van ons zijn. Stedeco is een goede tegenstander en dat zal lastig worden maar niet onmogelijk.”

SteDoCo lootte in de eerste kwalificatieronde thuis tegen Cluzona. De winnaar van dat duel gaat op bezoek bij de winnaar van JOS/Watergraafsmeer-Westlandia. ,,We zouden graag eens een keer in het grote toernooi mee willen doen. Dat is iets wat ik met Westlandia nog niet heb kunnen bereiken”, aldus Grünholz.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top