Eerste ‘RAVA senioren-meeting’ op 30 oktober bij sv Houtwijk

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Eerste ‘RAVA senioren-meeting’ op 30 oktober bij sv Houtwijk 267

De eerste ‘RAVA-Senioren-meeting’ vindt plaats op maandag 30 oktober van 13.00 tot 16.30 uur in de kantine van sv Houtwijk, op het Rijnveld Sportpark aan de L. van Vuurdestraat in Den Haag. Vanaf eind juli is er veel energie gestoken in het achterhalen van de woongegevens en/of het e-mailadres van oud-leden…..en met succes.

,,Wij hebben hierop 78 positieve reacties ontvangen, waarvan 66 RAVANEN hebben aangegeven deel te willen nemen aan de RAVA-Senioren-Meetings”, laat Theo Hazebroek enthousiast weten.

Ontmoeten

,,Deze eerste meeting zal vooral in het teken staan van het ontmoeten van en door oud-leden. Er zullen diverse RAVANEN aan het woord komen om herinneringen uit het verleden op te roepen en ook om een toelichting te geven op enige (sportieve) opties die kunnen worden georganiseerd. Het is vooral de bedoeling dat deze meetings een gezellig weerzien zijn, waarbij iedereen zijn eigen bijdrage kan leveren”, aldus Hazebroek.

,,We zijn ons ervan bewust dat in de aangelegde ‘RAVA-Friends-forever’ namenlijst de woongegevens en/of de e-mailadressen veelal ontbreken of mogelijk onjuist zijn”, gaat Hazebroek verder. ,,Daarom doen wij nogmaals een beroep op de lezers van Haaglanden Voetbal om te proberen de woongegevens en het e-mailadres van meerdere oud-RAVA-Leden te achterhalen.”

De reacties kunnen naar: tfam.hazebroek@ziggo.nl

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top