Elk bedrijf kan partner/sponsor worden van het Haaglanden Voetbal Toernooi

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Elk bedrijf kan partner/sponsor worden van het Haaglanden Voetbal Toernooi 250

Inmiddels is de loting weer verricht voor de eerste en tweede ronde van het grote Haaglanden Voetbal Toernooi bij de standaardteams mannen. Maar dit jaar komen ook in alle categorieën weer de meisjes- en jongensteams in actie, alsmede de vrouwen.

Kortom het grootste toernooi in de regio Haaglanden wordt ook dit seizoen weer georganiseerd door Haaglanden Voetbal. Alle wedstrijden monden weer uit in een grote finaledag. Deze wordt op zaterdag 16 juni 2018 gehouden op het fraaie complex van VELO in Wateringen.

Hoofdsponsor van het mannentoernooi is sinds jaren Sir Winston, maar ook Trainingskampen.nl is elk jaar een heel belangrijke sponsor van dat toernooi. Beltona is sponsor van het Onder 21-toernooi.

Sponsor

Wij zijn nog op zoek naar hoofdsponsoren voor de jongens- en meisjestoernooien. Dat kan voor één categorie zijn (bijvoorbeeld Onder 16, maar ook meerdere). Het toernooi draagt dan ook vanaf dat moment de naam van die sponsor.

Partner

Daarnaast is het voor bedrijven ook mogelijk om (voor één bedrag) ‘partner’ te worden van alle toernooien!. En dat biedt weer volop mogelijkheden om (voor een gering bedrag) de naam van uw bedrijf ‘in the picture’ te zetten via onze geweldig gelezen website, maar ook via onze dagelijkse TV-programma’s.

Aan het toernooi nemen zo’n in totaal (senioren/jeugd/mannen/vrouwen) zo’n kleine 6.000 voetballers/sters deel (verdeeld over ruim 350 teams). Voeg daar dan nog eens bij de volgers (trainers/teamleiders/ouders en overige fans) waardoor het aantal van 10.000 belangstellenden rond het toernooi ver overschreden wordt! De finaledag in 2016 trok dik meer dan 3.000 toeschouwers over de gehele dag! Kortom, inderdaad het grootste voetbaltoernooi van de regio Haaglanden.

Informatie!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van sponsoring of partnership. Of wij komen even bij u langs om alle ins en outs te vertellen. Stuur een reactie naar: toernooi@haaglandenvoetbal.nl of bel 06-26152916 en wij nemen contact met u op. Doe het gelijk even, kunt u het niet vergeten!

Zoeken

Back to Top