FC Oudewater verlengt contracten technische staf

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op FC Oudewater verlengt contracten technische staf 228

In zijn eerste seizoen leidde Harry Akkermans (foto) FC Oudewater naar het kampioenschap in de vierde klasse op zaterdag. Intussen staat zijn team op een vijfde plaats in de derde klasse. Reden voor club en trainer om verder vooruit te kijken, met de verlenging van het contract als resultaat.

Harry Akkermans werkte eerder bij sc Feyenoord en Zwaluwen Vlaardingen. Voorzitter Ton Hendrickx van FC Oudewater: ,,We zijn tevreden over de aanpak en werkwijze van onze hoofdtrainer en gaan graag met hem door.”

Technische staf

Ook beloftentrainer Frans de Hey en keeperstrainer Steven Tuinenburg hebben hun contract verlengd. Hoewel het tweede elftal van FC Oudewater een lastig seizoen doormaakt, staat de waardevolle inbreng van Frans de Hey als beloftentrainer buiten kijf. ,,Als club waarderen we de inzet van Frans de Hey, ook bij de beloftenteams O17 en O23. We kijken naar de lange termijn, daar past Frans volgens ons prima in”, aldus Hendrickx.

Keeperstrainer Steven Tuinenburg blijft de Oudewaterse club ook trouw. ,,Steven doet hier al jarenlang waardevol werk voor onze selectiekeepers, ook bij de jeugd. Zijn inzet en inzicht zijn meer dan genoeg reden om zijn contract te verlengen.”

Ontwikkelingen

Met de technische staf is afgesproken dat in de tweede helft van het lopende seizoen wordt
nagedacht over de uitdagingen die de club in voetbaltechnisch opzicht te wachten staan. ,,De ambitie richting de tweede klasse, de rol van beloftenopleiding, viodeoanalyse, het inpassen van jonge spelers, het op niveau houden van de selectie, we hebben meer dan genoeg met elkaar te bespreken. Het is prettig om dat te kunnen doen met mensen die betrokken zijn bij de club en ons van binnenuit kennen. We hebben vertrouwen in deze mensen”, aldus voorzitter Hendrickx.

Bij de foto v.l.n.r.: Steven Tuinenburg (keeperstrainer), Harry Akkermans (hoofdtrainer), Ton
Hendrickx (voorzitter) en Frans de Hey (beloftentrainer).

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top