Fons Groenendijk: ,,Sprookjes bestaan dus nog altijd”

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Fons Groenendijk: ,,Sprookjes bestaan dus nog altijd” 399

Die opmerking maakte trainer Fons Groenendijk na afloop van het duel tegen PEC Zwolle tijdens de persconferentie. De trainer van ADO Den Haag memoreerde daarmee aan het eerdere duel dit seizoen tegen PEC Zwolle uit.

 

Na dat duel ontving Groenendijk van zijn collega John van ‘t Schip het boek ‘De sprookjes van Andersen’. Groenendijk tijdens de persconferentie: ,,Dat was een mooi boek en ik ben erin blijven geloven. En als je naar de laatste tien maanden van ADO Den Haag kijkt, zie je dat sprookjes inderdaad bestaan. De Leidenaar doelde daarmee op een knappe periode van zijn ploeg, die na een zwak begin is opgeklommen tot nu de zevende positie.

Uitblinker

Groenendijk zat dan ook met een ‘lekker’ gevoel aan tafel. ,,Dit is een geweldige afsluiter van ons kalenderjaar. We gaan met een heel goed gevoel de kerst in. Ik heb de groep een groot compliment gemaakt, maar specifiek Tom Beugelsdijk. Vanochtend (zaterdagochtend -red.) hoorde ik pas dat hij kon spelen, toen hij mij een appje stuurde dat hij ervoor wilde gaan. Hij heeft het vervolgens echt geweldig gedaan. Voor mij was hij absoluut dé man van de wedstrijd.” Al riep het publiek via de app Sheraldo Becker uit tot ‘man of the match’.

Trainer Fons Groenendijk komt maandag (eerste kerstdag) ook aan het woord tijdens de persconferentie in ons TV-programma ‘Studio ADO’, dat wordt uitgezonden op 070 TV (kanaal 44, Ziggo) en later ook op deze website. In dat programma ook interviews met uitblinker Tom Beugelsdijk en de man die tweemaal scoorde Erik Falkenburg.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top