Forum Sport zoekt verenigingsmanager

Clubservice, Vacatures Geen reacties op Forum Sport zoekt verenigingsmanager 541

Forum Sport heeft een vacature voor een Verenigingsmanager. De Verenigingsmanager is een getrainde prof die op veel posities inzetbaar is. Als centrale middenvelder, de schakel tussen de verschillende spelers bij de vereniging. De rechtsbuiten die de juiste voorzet geeft of de spits die een actie perfect afrondt. Maar ook de vrije verdediger die rugdekking geeft als het nodig is.

Kun jij wel een paar ballen hooghouden?

Forum Sport is een gezonde en ambitieuze voetbalvereniging uit Voorburg met ca 1.300 leden. Forum Sport groeit. In ledenaantal, in sportief opzicht, als maatschappelijk partner voor de uitvoering van gemeentelijk sociaal beleid. De organisatie wordt verder geprofessionaliseerd en daarom is de vereniging op zoek naar een Verenigingsmanager die van aanpakken weet.

Verenigingsmanager Forum Sport
Als Verenigingsmanager van Forum Sport ben je de spil in de dagelijkse activiteiten van de vereniging.

Geen werkdag zal hetzelfde zijn. Zo houd je je bezig met onderhoud op voetbalpark ’t Loo en het beheer van de velden en gebouwen. Je zorgt er voor dat derden (andere sportverenigingen, scholen, maatschappelijke instellingen en bedrijven) zich thuis voelen op onze club en hebt een neus voor het uitbreiden van (commerciële) activiteiten. Je ziet waar de bedrijfsvoering verbeterd kunnen worden en levert een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van deze processen. Je bent het visitekaartje van onze vereniging en staat veel in contact met andere organisaties en onze eigen vrijwilligers.

Onze ideale kandidaat heeft:

HBO werk- en denkniveau door relevante opleiding en gerichte ervaring;
leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een (semi) maatschappelijke organisatie waarbinnen vrijwilligers actief zijn;
affiniteit met sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder;
uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
organisatorisch, administratief en enig (onderhouds-)technisch inzicht;
het enthousiasme als meewerkend voorman zaken aan te pakken;
oog en oor voor problemen, signaleert deze en geeft mogelijke oplossingen aan;
een gezonde dosis humor en een optimistische instelling.

Je bent flexibel, een echte doener en neemt als meewerkend voorman het voortouw. Je woont in Leidschendam-Voorburg of directe omgeving en bent bereid om op avonden en weekenden te werken.

Overig
De verenigingsmanager neemt op afroep deel aan de (bestuurs)vergaderingen. Veelal vinden deze in de avond plaats, zoals de maandelijkse bestuursvergadering op maandagavond.

Het werkgeverschap ligt bij vv Forum Sport. De werkplek van de verenigingsmanager is het clubgebouw aan de Prins Bernhardlaan, Voorburg.

Na 9 maanden wordt de functie geëvalueerd en zal worden bepaald of de functie een structureel karakter krijgt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een aanstelling voor gemiddeld 28 uur per week. Tijdens het voetbalseizoen (september t/m mei) in ieder geval 32 uur per week. Werkdagen bepalen we in overleg. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar (met uitzicht op verlenging, afhankelijk van de evaluatie na 9 maanden).
Salaris: Salariëring op basis van opleiding en relevante werkerving. Vergelijkbaar met schaal 9, CAO Gemeenten.

Belangstelling?
We ontvangen graag je CV met een korte motivatiebrief waarin je aangeeft welke ervaring je hebt en hoe je deze (ontwikkel-)functie gaat invullen. Stuur deze uiterlijk 20 oktober a.s aan: Pieter Offers, voorzitter Forum Sport, uitsluitend per mail: fsbestuur@forumsport.nl

Meer informatie?
Mail naar voorzitter@forumsport.nl en Pieter Offers neemt zo snel als mogelijk contact op.

Zoeken

Back to Top