G-voetballers van WIK in team van ADO Den HaaG-Storks

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op G-voetballers van WIK in team van ADO Den HaaG-Storks 233

ADO Den Haag gaat aan de slag met G-voetbal. Om het G-voetbal te promoten en ook spelers met een beperking de kans te geven om te voetballen bij een profclub zal ADO Den Haag dit seizoen, in navolging van o.a. Roda JC en FC Groningen, starten met een team voor spelers met een beperking.

Het is de bedoeling dat dit team onder de naam ADO Den HaaG-storks een aantal wedstrijden gaat spelen tegen G-voetbalteams van andere betaald voetbal organisaties. Deze wedstrijden worden voorafgaand aan de wedstrijd tussen de eerste elftallen van deze clubs afgewerkt. Er zullen ongeveer drie of vier duels per jaar gespeeld worden door de G-Storks!

Het team van de ADO Den HaaG-storks werd samengesteld uit spelers van de clubs die meededen aan het Menzis ADO Den Haag G-voetbal toernooi op 1 november. De voetballers die op deze dag geselecteerd werden, zullen een heel seizoen het ADO Den HaaG-storks team vormen.

De voetbalvereniging WIK uit het Zuiderpark is er trots op, dat de spelers Tonnie Verhoeve en Marvion Bak van haar eigen G-team ook zijn gekozen in dat ADO Den HaaG-Storks-team. Dat team speelt haar eerste wedstrijd op zaterdag 2 december aanstaande tegen Kids United (G-team van FC Groningen) om 15.00 uur in het Cars Jeans Stadion, voorafgaand aan de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Groningen.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top