GDA-leiding heeft verrassing in petto voor laatste middag trainingskamp Gran Canaria

Geen categorie, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op GDA-leiding heeft verrassing in petto voor laatste middag trainingskamp Gran Canaria 747

GDA kijkt al terug op een geslaagd trainingskamp. Op de laatste middag (vrijdag) had de leiding van GDA, Henk Oosterwijk en Frank van der Burg, een verrassing in petto voor spelers en verdere begeleiding.

     |   Foto’s: Eva Huitema

Nadat er in de ochtenduren nog getraind was op het veld van het grote stadion in Maspalomas, stond de bus om kwart voor drie plaatselijke tijd weer voor het prima hotel. De bestemming was voor de spelers niet bekend. Er werd koers gezet richting duinen van Maspalomas. Na een klein stukje wandeling werd duidelijk wat er ging gebeuren. Een rit door de duinen van Maspalomas voor het hele gezelschap van GDA – met de equipe van Haaglanden Voetbal in haar kielzog – op dromedarissen. Soms in het begin wat angstig, maar iedereen nam plaats in één van de stoeltjes en liet zich gewillig onder een stralende zon door de duinen leiden.

Het was lachen, gieren en brullen. De rit was bijzonder, maar ook het slot, als de dromedarissen weer ‘naar de grond’ gingen en de stoeltjes moesten worden verlaten. Het was een bijzondere verrassing zo op het eind van het trainingskamp. Op vrijdagavond sluit GDA het trainingskamp af met een gezamenlijke maaltijd op locatie, waarna ook nog een bezoek wordt gebracht aan ‘De Vliegende Hollander’ in Playa del Ingles.

GDA kan zaterdag nog lekker uitslapen, aan het einde van de middag wordt koers gezet richting luchthaven van Las Palmas. Rond middernacht zal de ploeg van trainer Abdullah Sari weer terugkeren op Schiphol. Een prima trainingskamp zit er dan op. Ruimte om serieus te trainen, een wedstrijd en vooral ook diverse leuke teambuildingsactiviteiten. Complimenten aan de leiding van de zondagselectie voor de organisatie.

Film

Haaglanden Voetbal maakt nog een film van het totale trainingskamp, die op dinsdag 23 januari wordt uitgezonden op 070 TV (kanaal 44, Ziggo) en uiteraard op deze website. De films van de trainingskampen van Scheveningen en VELO worden uitgezonden op respectievelijk dinsdag 16 en donderdag 18 januari aanstaande.

Maar nu al een korte impressie van de afsluiting van GDA tijdens de tocht op de dromedarissen door de duinen van Maspalomas.

© Haaglanden Voetbal

(Camera / editing: Pim Markering)

  

  

  

  

 

  

  

  

  

 

Zoeken

Back to Top