GDA plant jaarlijks bezoek aan Playa Amadores

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op GDA plant jaarlijks bezoek aan Playa Amadores 504

Tijdens haar trainingskamp op Gran Canaria bezoekt het gezelschap van GDA ieder jaar Playa Amadores. Op die dag mogen spelers (en begeleiding) genieten van de Spaanse zon.

    | Foto’s: Eva Huitema

Ook dit jaar was de donderdag gekozen als ‘vrije dag’ en dus toog het gezelschap richting Porto Rico, waar vlakbij Playa Amadores is te vinden. Ook heeft de ploeg sinds jaren een vaste stek gevonden, bij restaurant Weber, dat gerund wordt door de zoon van zangeres Marianne Weber.

Het begon allemaal goed die dag, met de zon hoog aan de hemel. De equipe van Haaglanden Voetbal was ’s morgens eerst nog aanwezig bij de training van VELO en – omdat de weersomstandigheden prima waren bij Playa Amadores – ging het daarna ook richting dat strand(je). Vertrokken met veel zon en een prima temperatuur van zo’n 26 graden in Playa del Ingles, was het bij aankomst op Playa Amadores een teleurstelling. Veel bewolking en het trok ook helemaal dicht.

Eerst een prima lunch, daarna de interviews met trainer Abdullah Sari en aanvoerder Nick Selier voor onze TV-programma’s op 070 TV (kanaal 44, Ziggo) en deze website en vervolgens werd al vroeg in de middag besloten terug te gaan naar de zon in Playa del Ingles. En dat bleek een goede keuze. Ook een groot deel van het GDA-gezelschap besloot terug te gaan richting hotel. De leiding had een busje gehuurd (waar op de terugweg meer personen ingingen dan wellicht is toegestaan), andere spelers hadden een motor gehuurd als vervoermiddel.

© Haaglanden Voetbal

 

  

  

  

  

 

  

  

  

  

 

Zoeken

Back to Top