GDA vermaakt zich met voetgolf en werkt training af

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op GDA vermaakt zich met voetgolf en werkt training af 348

GDA werkt tijdens het trainingskamp op Gran Canaria op dinsdag een strandtraining af, speelt voetgolf in de duinen van Maspalomas en staat op woensdag weer op het veld van het stadion voor een veldtraining.

       |  Foto’s: Eva Huitema

Op dinsdag wandelen de spelers weer van het hotel richting strand van Playa del Ingles om daar een training af te werken. Ook aandacht voor stabiliteitsoefeningen. Vlak na de lunch gaan Henk Oosterwijk, Frank van der Burg en Arnold Brehler al snel naar de duinen van Maspalomas om daar het parcours uit te zetten voor het voetgolf. Een hele klus in het rulle zand.

Bij aankomst van de spelersgroep, zijn de teams al ingedeeld en kan team 1 van start. Alle teams, trainers en fysiotherapeute nemen ook deel, moeten een parcours van tien holes afwerken. Het valt vaak niet mee, maar het levert wel de nodige lachsalvo’s op. En dat stukje teambuilding is ook een belangrijk onderdeel van het trainingskamp.

  

  

  

  

Op woensdagochtend is GDA weer te vinden in het grote stadion van Maspalomas om op het prima grasveld (geregeld via De Vliegende Hollander, een voor GDA bekend etablissement in Playa del Ingles) weer een veldtraining af te werken. De trainers Abdullah Sari en Dick Finklenberg hebben voor de groep een pittige training voorbereid. In de middag was het de bedoeling om in het zwembad een waterpolotoernooi af te werken, maar dat kwam er niet van omdat het zwembad te vol was met hotelgasten. Ter vervanging stond er later in de middag een wandeling op het programma naar het strand. Ook in de avond staat er een gezamenlijke activiteit gepland.

Op donderdag staat een vrije dag op het programma en dat betekent voor GDA veelal een rit naar Playa Amadores.

© Haaglanden Voetbal

  

  

  

  

 

Zoeken

Back to Top