Gelijkspel voor SVC’08 en winst voor Oliveo (zo) op trainingskamp

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Gelijkspel voor SVC’08 en winst voor Oliveo (zo) op trainingskamp 653

Diverse clubs verblijven in deze periode op trainingskamp in binnen- of buitenland. Vaak wordt er dan ook een oefenduel afgewerkt. SVC’08 speelde in Torremolinos gelijk tegen Teylingen, terwijl de zondagploeg van Oliveo met ruime cijfers won van het Amsterdamse DCG.

SVC’08 verblijft momenteel in het Spaanse Torremolinos. Daar werd zaterdag een oefenduel gespeeld door de ploeg van trainer Corné van Doorn. Het werd een gelijkspel van 1-1 met het Scheveningse doelpunt van Phil Altimari (foto).

Zondag tweedeklasser Oliveo kwam in Valencia binnen de lijnen tegen DCG uit Amsterdam. De formatie van trainer Martin de Mooij trok ruim met 4-1 aan het langste eind. Frank van der Zwan, weer terug, scoorde gelijk tweemaal. Ook Niels Bentvelzen wist twee keer het Amsterdamse doel te vinden.

DVV Delft is ook op trainingskamp in Valencia. Het team van trainer Laurens Sandell oefende tegen  Geinoord uit Nieuwegein. Bob van Driel was zo ongelukkig zijn eigen doelman te passeren, wat de 0-1 zege voor Geinoord opleverde.

Dichter bij huis speelde zaterdag vierdeklasser DUNO op trainingskamp ook gelijk. In Maastricht kwam de Haagse ploeg binnen de lijnen tegen RKVV Keer. Elyseo van de Graaf tekende voor de DUNO-treffer.

Waar Oliveo zondag zich voorbereidt in Spanje, belegde de zaterdagselectie van de club uit Pijnacker een trainingskamp in Afferden. Daar won het met 4-2 van Nijmegen door doelpunten van Lesley van der Zand (2x), Ben van der Helm en Donny Mulder.

sv Loosduinen is dit weekeinde op trainingskamp in Roden en speelde zaterdag een oefenwedstrijd in de stad Groningen tegen vijfdeklasser DIO. Bij rust had sv Loosduinen al een 0-4 voorsprong genomen door doelpunten van Kadir Narsen (2x), Jimmy Kipp en Sinan Ocal. In de tweede helft voerde het team van trainer Richard Douw de score op tot dubbele cijfers. Na de thee troffen Christiaan Verbree (2x), Kadir Narsen (2x), Sebastiaan van Loenen en Damian van der Horst doel: 0-10. Te Werve tenslotte speelde op trainingskamp in Brabant tegen Braakhuizen. Het team van trainer Huib van Oostrom Soede ging met 4-2 ten onder.

DVC speelde op trainingskamp tegen derdeklasser Renado uit Sint Nicolaasga uit Friesland met 2-2 gelijk. De Delftse doelpunten kwamen van Dennis Glasbergen en Esso Mesanovic, die raakte kopte uit een hoekschop.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top