Ger Fens en Remo Oudshoorn in technische staf jeugd sv Wateringse Veld GONA / Kranenburg

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Ger Fens en Remo Oudshoorn in technische staf jeugd sv Wateringse Veld GONA / Kranenburg 1115

De eerste contouren van de samenwerking tussen sv WateringseVeld/GONA en Kranenburg worden zichtbaar. Ger Fens en Remo Oudshoorn, beiden met een Kranenburg-verleden, treden per direct toe tot de technische staf bij de jeugd.

Zij gaan zich bezighouden met het technische jeugdbeleid bij sv Wateringse Veld GONA / Kranenburg. Ook gaat het opzetten van de Buurtvoetbalschool in de wijk Wateringse Veld tot hun taken behoren.

Jeugdbeleidsplan

Inmiddels zijn de handen flink uit de mouwen gestoken en is het gezamenlijke jeugdbeleidsplan vastgesteld. Hierin staat de persoonlijke ontwikkeling en het plezier van de jeugdspeler centraal. Woensdag 24 mei aanstaande presenteren Ger Fens en Remo Oudshoorn dit jeugdbeleidsplan aan de ouders, spelers en trainers van sv Wateringse Veld GONA / Kranenburg.


Ger Fens                             Remo Oudshoorn

Ger Fens: ,,Komende periode gaan we ons met name richten op het opbouwen van een stevig fundament. We willen ook graag starten met een A- en een B-team, daarvoor zijn we nog op zoek naar ambitieuze jonge voetballers, die op termijn door kunnen stromen naar de selectie. Mochten er spelers zijn, die onder onze begeleiding op een hoog niveau willen trainen en voetballen, dan zijn ze van harte welkom en kunnen ze contact met mij (06-42158497) of met Remo Oudshoorn (06-38366503) opnemen.”

Doorpakken

Remco van der Wal, de jeugdvoorzitter van sv Wateringse Veld GONA: ,,Het is ongelooflijk wat er in deze week allemaal aan werk is verzet. Met de komst van Ger en Remo krijgen we binnen de vereniging veel technische ervaring erbij. Het enthousiasme aan beide kanten is groot, we gaan flink doorpakken om er een succes van te maken met elkaar!”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top