Gerwin Lake verlaat na dit seizoen Excelsior Maassluis

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Gerwin Lake verlaat na dit seizoen Excelsior Maassluis 654

Gerwin Lake (foto) houdt het na dit seizoen voor gezien bij Excelsior Maassluis. De aanvaller maakt naar zijn mening te weinig minuten in de hoofdmacht en gaat daarom op zoek naar een nieuw avontuur.

Gerwin Lake voetbalde in de jeugd bij Spijkenisse. Omdat hij dacht daar weinig kans te maken op het eerste elftal, vertrok hij naar Spartaan’20. Daar speelde hij in de A1 en rook regelmatig aan het eerste elftal. Na een jaar Rotterdam ging hij spelen voor Oude Maas, dat net gepromoveerd was naar de eerste klasse.

FC Dordrecht

Door zijn vele treffers bij Oude Maas viel hij op en vertrok na dat seizoen naar FC Dordrecht. Door een blesure is dat niet het succes geworden waar hij op had gehoopt en verkaste medio vorig jaar dan ook naar Excelsior Maassluis. Ook in het team van trainer Jeroen Rijsdijk wist hij geen basisplaats te veroveren.

Trouw

Tegenover het vertrek van Lake staat aan bericht, dat Walter Bennett en Demi Gosepa ook volgend seizoen weer het shirt van Excelsior Maassluis zullen dragen. Twee jonge talenten die hebben aangegeven de club trouw te blijven.

© Haaglanden Voetbal

  

Zoeken

Back to Top