Gezellige drukte bij loting Haaglanden Voetbal Toernooi om Sir Winston Cup

Geen categorie, HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Gezellige drukte bij loting Haaglanden Voetbal Toernooi om Sir Winston Cup 1368

Woensdagavond vond in de sfeervolle Sir Winston Club in Rijswijk de loting plaats voor de eerste én tweede ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Veel vertegenwoordigers van deelnemende clubs waren present, maar ook de nodige trainers.

Foto’s: Aad van der Knaap & Alex Pronk

Ook vertegenwoordigers van de beide sponsors, Sir Winston en Trainingskampen.nl, gaven actie de presence. Harry Ballemaker van Sir Winston was zelf de gehele avond aanwezig. Ook de sponsoren van het Onder 21-toernooi, Beltona, waren middels de directieleden Marcel Commers en Wim van Leeuwen van de partij. Hoofdredacteur Ton Beije praatte de avond aan elkaar, met onder meer een kort forum met André Lourens (Voorschoten’97 za), Martin Hendriks (HBS) en Ton Boevink (WIK).

De loting werd, onder leiding van Kees Wenneker, verricht door Cock Jol (die vele malen present was bij een finale van toen nog de HC-Cup) en Rick Hoogendorp, oud-speler van ADO Den Haag en thans actief als trainer bij de jeugdopleiding van de club.

Op deze bijeenkomst werd afscheid genomen van twee oudgedienden, die vele jaren deel uitmaakten van het organisatiecomité, te weten Piet Bakvis en Koos Mullekes.

De vertegenwoordiger van Trainingskampen.nl meldde dat ook dit seizoen weer veel clubs een trainingskamp beleggen in binnen- en buitenland. Mocht een club nog van plan zijn te kiezen voor een trainingskamp, dan heeft Trainingskampen.nl nog enkele fraaie mogelijkheden in de aanbieding. Het aanvragen van een offerte is geheel gratis!

Na het officiële gedeelte bleef het nog lang gezellig druk in de Sir Winston Club. Elk jaar blijkt ook dit event weer een ‘soort van reünie’ te zijn in het regionale voetbalwereldje.

De loting werd rechtstreeks bijgehouden op deze website. Klik HIER om de loting van die eerste en tweede ronde nog eens rustig te bekijken.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top