GEZOCHT VERZORGER !!

Vacatures Geen reacties op GEZOCHT VERZORGER !! 86

Voetbalvereniging PGS/vogel zoekt voor haar 2e elftal (res. 4eklasse zaterdag), voor het seizoen 2018/2019 een (beginnend) verzorger, die op training- en wedstrijd dagen aanwezig is. Als verzorger ben je onderdeel van de technische staf.

PGS/Vogel, spelend op sportcomplex Ockenburgh, is een club waar gezelligheid voorop staat maar ook het presteren niet uit het oog wordt verloren.

Algemeen
PGS/Vogel heeft met de twee selectie elftallen ambitieuze doelstellingen voor het komende seizoen. Naast spelers, technische staf en begeleiding speelt de verzorging daarin een belangrijke rol.
Om hier nog beter invulling aan te kunnen geven, is PGS/Vogel op zoek naar iemand die het leuk vindt om hieraan mee te werken samen met de huidige verzorger en de hersteltrainer .

Werkzaamheden:
– Verzorging / blessurebehandeling tijdens, voor en na de wedstrijden en trainingen.
– Tapen vooraf aan wedstrijden / trainingen
– Begeleiden geblesseerde spelers bij hersteltrainingen
– Adviseren van de trainer v.w.b. de inzetbaarheid van spelers

Tijden waarop aanwezigheid gevraagd is:
– Trainingen: Dinsdag en Donderdagavond tussen 19.00 – 21.00 uur
– Wedstrijden(thuis): Zaterdagmiddag tussen 11.00-14.30
– Wedstrijden(uit) Zaterdag wisselende tijden, meestal vroege middag.

Voor je werkzaamheden bij PGS/Vogel is er een ruime en goed uitgeruste ruimte. Uiteraard kun jij zelf invloed uitoefenen en adviseren in de aanschaf van de door u gebruikte materialen / materieel.

Ben jij in het bezit van het diploma sportmassage en EHBO (met reanimatie) en wil je graag ervaring opdoen ? Neem dan contact op per email: secretarispgs@gmail.com

Zoeken

Back to Top