Groot evenement kan niet zonder sponsoren!

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Groot evenement kan niet zonder sponsoren! 285

Grote evenementen hebben sponsoren nodig. Dat geldt ook voor het Haaglanden Voetbal Toernooi, het grootste voetbaltoernooi in de regio, waaraan jongens en meisjesteams in alle categorieën deelnemen, maar er is een vrouwen-en Onder 21- toernooi en natuurlijk de strijd om de Sir Winston Cup bij de standaardteams.

Dit jaar deden weer meer dan tachtig standaardelftallen mee. Wie zijn onze sponsoren van het in het seizoen 2017-2018 gespeelde toernooi dan ook veel dank verschuldigd.

Sir Winston Leisure Center
Kesslerpark 30 – 2288 GS Rijswijk – telefoon 070-3192359

In de eerste plaats onze hoofdsponsor, Sir Winston Leisure Center. De familie Ballemaker draagt al vele jaren de voetbalsport een warm hart toe. Fijn dat ze ook nu weer bijna compleet aanwezig was op de finaledag. Harry Ballemaker was ook weer present om de Sir Winston Cup uit te reiken aan de captain van winnaar Westlandia, Marko van der Knaap.
Sir Winston is niet alleen hoofdsponsor van het toernooi (vandaar ook dat de wisselcup vernoemd is naar het bedrijf), maar stelt ook jaarlijks de prijs voor de verliezend finalist beschikbaar, een diner en drankarrangement voor de ploeg en begeleiding in restaurant De Halve Maan.

Trainingskampen.nl
Langesteijn 130 – 3342 LG Henderik-Ido-Abacht – telefoon 078-6291577

Ook directeur Tim van Ammelrooij van Trainingskampen was – met vrouw en kind – van de partij op de finaledag. Haaglanden Voetbal werkt al jaren samen met deze organisatie, die veel clubs voor aanvang van het seizoen ,maar ook tijdens de winterstop op weg helpt naar een trainingsweekend of trainingskamp van meerdere dagen in binnen- én buitenland. Trainingskampen.nl stelt altijd een cheque beschikbaar voor het winnende team. Daarmee kan een volledig verzorgd trainingsweekend in eigen lang gebruikt worden of de waarde ervan kan men bij een buitenlands trainingskamp leggen tijdens de winterperiode. Van Ammelrooij reikte zelf de prijs uit.

Beltona Sportswear
Diepenhorstlaan 5-A – 2288 EW Rijswijk – telefoon 070-3070404

Ook nu weer van de partij voor het beschikbaar stellen van de eerste en tweede prijs bij het toernooi voor de teams Onder 21. Directeur Marcel Commers (compagnon Wim van Leeuwen verbleef in het buitenland) mocht de prijzen zelf aan VELO en Forum Sport overhandigen. Ook de toernooimedewerkers liepen keurig in door Beltona geleverde poloshirts.

Indonesisch Specialiteiten Restaurant Indrapura
Hendrik Ravesteijnplein 61 – 2282 GW Rijswijk – telefoon 070-3995151

Indonesisch Specialiteiten Restaurant Indrapura, dit seizoen voor het eerst toernooisponsor. Het winnende vrouwenteam, dit keer RKAVV, gaat daar met de selectie en begeleiding genieten van een een prima rijsttafel (inclusief drank).

Domburg Sportprijzen Holland
Vlotlaan 532 – 2681 TX Monster – telefoon 422433

Al vele jaren levert Hans van Domburg met zijn in Monster gevestigde bedrijf alle bekers, cups, medailles en andere prijzen voor ons toernooi. Ook een op het laatste moment doorgegeven wijziging is voor DSH geen enkel probleem. Een aanrader voor ieder toernooi.

Bloemenshop PEMONI
Prinses Irenelaan 349 – 2285 GA Rijswijk – telefoon 06-57311119

Bloemenshop PEMONI uit Rijswijk leverde het afgelopen seizoen bij onze TV-programma’s al regelmatig een prima verzorgd bloemstukje op tafel. Maar ook op de finaledag van het toernooi had Monique weer gezorgd voor prachtige bossen bloemen voor het winnende team en begeleiding. Edwin Grünholz na de finale: ,,Ik heb een goede binnenkomer vanavond, terwijl hij het fraaie boeket toonde.” Hieronder de fraaie bloemen voor het winnende team.

Nogmaals dank aan onze sponsoren en graag tot volgend seizoen.

Ook toernooisponsor worden?

Wilt u ook sponsor worden van ons toernooi (bijvoorbeeld naamverbinding aan één van de meisjes- of jongenstoernooien)? Alles is bespreekbaar! Wij verstrekken u graag vrijblijvend de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden. (Informatie: info@haaglandenvoetbal.nl of 06-26152916).

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top